7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε ένα e-shop

Σε αυτή την εποχή, με την αυξανόμενη πορεία του Διαδικτύου και την τεχνολογική πρόοδο, είναι πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολο να αγοράσετε και να πουλήσετε online τώρα από ποτέ. Οι χρήστες χρησιμοποιούν τώρα τους φορητούς υπολογιστές τους και τα κινητά τηλέφωνα για να κάνουν αγορές προϊόντων μέσω του Διαδικτύου. Οι άνθρωποι μπορούν τώρα να απολαύσουν τα ψώνια τους και ακόμη και να τρέξουν τη δική τους επιχείρηση από την άνεση των σπιτιών τους!

Εαν είστε επιχειρηματίας τότε με ένα eshop, μπορείτε να ενημερώσετε τους πελάτες σας για την εταιρεία σας, να προβάλλετε τα προϊόντα σας και και να δέχεστε online παραγγελίες.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να έχετε ένα eshop.

1. Παγκόσμια Αγορά

Μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να προσφέρετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την απόσταση και την ώρα.

2 Είστε ανοιχτά 24 ώρες το 24 ωρο

Οι πελάτες θα απολαύσουν την ευκολία κάθε μέρα να μπορούν να αγοράζουν ό, τι θέλουν και όταν το θέλουν και δεν θα χάσετε καμιά παραγγελία αφού θα είστε ανοιχτά όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, σε σύγκριση με τις κανονικές ώρες καταστημάτων.

3. Υψηλότερο ποσοστό μετατροπής

Οι πιθανοί αγοραστές είναι πιο πιθανό να κάνουν αγορές όταν μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους αμέσως, παρά να περιμένουν να ανοίξει ένα φυσικό κατάστημα.

4. Marketing μέσω κοινωνικών μέσων και μηχανών αναζήτησης

Με την καλή βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης, ο ιστότοπός σας θα εμφανιστεί στα κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως την Google. Επίσης, οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter, θα σας παρέχουν μια πλατφόρμα για να κρατάνε ενήμεωρους πελάτες σας με τακτικές αναρτήσεις για τα προϊόντα και τις προσφορές σας. Κρατήστε τους πελάτες σας σε επαφές με διαγωνισμούς και οδηγήστε τον στον ιστότοπό σας.

5. Πιο βολικό

Αυτές τις μέρες οι πελάτες εκτιμούν όλο και περισσότερο την ευκολία των online αγορών. Αντί να ξοδεύουν ώρες ψάχνοντας σε φυσικά καταστήματα, οι άνθρωποι κάνουν αγορές μέσω του Διαδικτύου κατά τη διάρκεια διακοπών ή στην εργασία τους, όλες τις ώρες που θα ήταν δύσκολο να κάνεις ένα ταξίδι σε ένα κατάστημα στο δρόμο.

6. Λιγότερα έξοδα

Είναι αναμφισβήτητα πολύ φθηνότερο και ευκολότερο να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς οι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών επιχειρήσεων δεν χρειάζεται να λάβουν υπόψη τα υψηλά έξοδα ενοικίασης καταστημάτων, τα μέτρα ασφαλείας, τους λογαριασμούς και ενδεχωμένως αρκετό προσωπικό. Αυτό με τη σειρά του θα σας επιτρέψει την πώληση των προϊόντων σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

7. Λιγότερο ρίσκο

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αυξημένα κέρδη με λιγότερους κινδύνους, καθώς πιθανότατα θα χρειαστείτε μικρότερο εργατικό δυναμικό με μειωμένες πιθανότητες αποτυχίας που συχνά συμβαίνει σε ένα φυσικό κατάστημα.

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος τώρα θα σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι εκείνων που δεν έχουν ακόμη αγκαλιάσει τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε μια εποχή όπου οι πελάτες αναζητούν συνεχώς τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους να αγοράσουν ό, τι χρειάζονται, διατηρώντας συγχρόνως πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Προσφέρουμε σύγχρονες, φιλικές προς το χρήστη λύσεις κατασκευής eshop, επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προσφορά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *