Κατασκευή ιστοσελίδας με Joomla

Ψάχνετε για ένα CMS για να δημιουργήσετε το site σας;  Για την Κατασκευή ιστοσελίδας με Joomla πρέπει να γνωρίζετε ποιο από αυτά σας ταιριάζει στο έργο σας, ποιες είναι οι δυνατότητες, ποιο επίπεδο εμπειρίας πρέπει να έχετε για να τις χρησιμοποιήσετε και ούτω καθεξής. Έτσι, εδώ είναι 10 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε το Joomla!
Πώς μπορεί να βοηθήσει το Joomla;
Αυτό το άρθρο δεν αφορά τη σύγκριση του Joomla με άλλες πλατφόρμες CMS – υπάρχουν ήδη πολλές συγκρίσεις του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Σε ένα έργο, πρέπει να επιτύχουμε συγκεκριμένους στόχους και είναι ευκολότερο να τις προσεγγίσουμε αν επιλέξουμε τα σωστά εργαλεία. Έτσι, αυτό το άρθρο δεν αφορά μόνο τα δυνατά σημεία του Joomla. Το Joomla έχει πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά και οφέλη, αλλά είναι χρήσιμα σε εμάς αν γνωρίζουμε τις ανάγκες μας. Η επιλογή του σωστού CMS για ένα έργο μπορεί να είναι μια διαδικασία από μόνη της και είναι πάντα καλό να πάρουμε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τους λόγους. Κατασκευή ιστοσελίδας με Joomla

Βραβευμένο CMS

Το Joomla είναι ένα βραβευμένο CMS για την κατασκευή ιστοσελίδων που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε ιστότοπους και ισχυρές ηλεκτρονικές εφαρμογές. Τα τελευταία 13 χρόνια το Joomla έχει κερδίσει σχεδόν 20 βραβεία.

Το Joomla είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες και προγραμματιστές επιλέγουν το Joomla για τους ιστοτόπους τους: Είναι δωρεάν. Μπορείτε να κατεβάσετε τον πηγαίο κώδικα. Έχετε απεριόριστα δικαιώματα στο ίδιο το λογισμικό. Αυτό απαλλάσσει τους χρήστες από το φόβο των συστημάτων κλειδώματος που μπορεί να μην λειτουργούν μακροπρόθεσμα. Επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν το Joomla, να μαθαίνουν τα ins και outs, να το τροποποιούν, να το διανέμουν – και μάλιστα να το βελτιώνουν έτσι ώστε να μπορούν να ωφεληθούν και άλλοι προγραμματιστές και χρήστες!

Το Joomla είναι πολύγλωσσο από την αρχή της εγκατάστασης

Μια άλλη σπουδαία πτυχή του Joomla είναι οι πολύγλωσσες δυνατότητές του, με περισσότερες από 75 γλώσσες διαθέσιμες. Το Joomla σας επιτρέπει να το εγκαταστήσετε σε μια γλώσσα της επιλογής σας. Επιπλέον, η κατάργηση γλώσσας στο Joomla είναι τόσο απλή. μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο ώστε να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας χωρίς καμία γνώση κώδικα.

Το Joomla είναι ασφαλές

Ο μεγαλύτερος φόβος για οποιονδήποτε χρήστη website είναι τα θέματα ασφαλείας. Για να εξασφαλιστεί η αυξημένη ασφάλεια, οι δικτυακοί τόποι του Joomla είναι εξοπλισμένοι με 2 εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας: 2 Authentication Factor (2FA): Αυτή είναι μια ενσωματωμένη λειτουργία ασφάλειας του Joomla που καταστέλλει τις προσπάθειες μιας παραβίασης της ασφάλειας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή hacking στην ασφάλεια κωδικού πρόσβασης. Κάθε φορά που πραγματοποιείται προσπάθεια σύνδεσης στο περιβάλον διαχείρησης της Joomla, το 2FA παράγει έναν προσωρινό κωδικό που αποστέλλεται στο κινητό σας τηλέφωνο. Μόνο εισάγοντας αυτόν τον κωδικό μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή διαχειριστή της ιστοσελίδας του Joomla. Αλγόριθμος B-Crypt: Αυτός είναι ένας αλγόριθμος που χρησιμοποιείται από το Joomla για να ανακατωθούν όλοι οι κωδικοί πρόσβασης στη βάση δεδομένων σας – εξασφαλίζοντας καλύτερη κρυπτογράφηση ενάντια στους hakers. Επιπλέον, χάρη στο μεγάλο έργο της ομάδας ασφάλειας Joomla Security Strike, τα ευρήματα ασφαλείας που εντοπίστηκαν καθορίζονται σε σύντομο χρονοδιάγραμμα. Το Joomla φροντίζει για την ασφάλεια των ιστοσελίδων σας και βγάζει συχνά updates για να διορθώσετε τις αδυναμίες ασφαλείας, καθιστώντας το CMS μία από τις πιο ασφαλείς διαδικτυακές πλατφόρμες. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε την εγκατάσταση σας χάρη στις επεκτάσεις ασφαλείας και παρακολούθησης που παρέχονται από τους προγραμματιστές μας για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των ιστοσελίδων σας.

SEO Friendly

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στη διαδικασία βελτίωσης του όγκου και της ποιότητας των επισκέψεων του ιστότοπου από τις μηχανές αναζήτησης. Μια τοποθεσία που έχει βελτιστοποιηθεί σύμφωνα με τις πρακτικές SEO λέγεται ότι είναι φιλική προς το Search Engine. Το Joomla έχει ενσωματωμένες ρυθμίσεις SEO και επιλογές οι οποίες για άλλη μια φορά μας κάνουν φιλικούς προς τις μηχανές αναζήτησης.

Εύκολο στην κατανόηση και διαχείριση

Μόλις ξεκινήσετε να δουλεύετε με το Joomla CMS σύντομα θα είστε εθισμένοι για να μάθετε όλα όσα μπορείτε να κάνετε. Αρκεί λίγος χρόνος εκμάθησης και θα καταλάβετε και θα το διαχειριστείτε εύκολα, δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής! Οι δυνατότητες είναι άπειρες.

Εξειδικευμένα σεμινάρια

Το Joomla έχει πολυάριθμα online σεμινάρια, τόσο σε επίσημες ιστοσελίδες του Joomla όσο και σε άλλες ιστοσελίδες. Τα μαθήματα Joomla δημιουργούνται από τους εμπειρογνώμονες του. Ξεκινήστε με το docs.joomla.org και το training.joomla.org. Εάν χρειάζεστε περισσότερα, θα πρέπει να ψάξετε στο διαδίκτυο και θα βρείτε πολλά άλλα μαθήματα. Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε ακόμη ένα βήμα και να αποκτήσετε την πιστοποίηση στο Joomla!

Ενεργό φόρουμ

Το φόρουμ της Joomla είναι ένα ενεργό και φιλικό μέρος όπου μπορείτε να βρείτε βοήθεια και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε άλλους χρήστες του Joomla από όλο τον κόσμο. Είναι το καλύτερο μέρος για τους αρχάριους να βρουν βοήθεια σε θέματα τους.

Περισσότερα από 7.000 επεκτάσεις

Το Joomla έχει πάνω από 7.000 επεκτάσεις και υποστηρίζεται από μία από τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές κοινότητες παγκοσμίως. Οι επεκτάσεις χρησιμοποιούνται για την επέκταση ενός site με Joomla. Οι επεκτάσεις Joomla είναι διαθέσιμες για να ικανοποιήσουν τις μοναδικές σας ανάγκες ανάπτυξης ιστοσελίδων, αφήνοντάς σας ελεύθερα να εστιάσετε στο σχεδιασμό ενός εξαιρετικού ιστότοπου, προσθέτοντας τα πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Το Joomla διαθέτει διεπαφή χρήστη παγκόσμιας κλάσης (UI)

Το Joomla προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες επιλογές προτύπων πλούσιων σε χαρακτηριστικά διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Αυτά τα σχέδια παγκόσμιας κλάσης προτύπων ιστότοπων σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη διάταξη του ιστότοπού σας στο Joomla και να εφαρμόσετε τις στρατηγικές, επιχειρησιακής σας λειτουργίας με τρόπους που θα σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα από εσάς και την εταιρεία σας. Το backend του Joomla είναι χτισμένο με το Bootstrap και είναι απόλυτα responsive – αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε την ιστοσελίδα του Joomla στο γραφείο ή όταν βρίσκεστε έξω, χρησιμοποιώντας το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Μια εξελισσόμενη κοινότητα

Όταν επιλέγετε το Joomla CMS για την ιστοσελίδα σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας στο Joomla θα είναι ανθεκτικός στο μέλλον. Γιατί; Η κοινότητα χρηστών του Joomla και οι προγραμματιστές του Joomla δεν παραμένουν ακίνητοι, συνεχώς αυξάνονται. Σχεδιάζουν μελλοντικές εκδόσεις και εξετάζουν πώς θα επιθυμούσατε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με μελλοντικές τεχνολογίες και εξελίξεις. Το Δίκτυο Προγραμματιστών του Joomla σας επιτρέπει να ξεκινήσετε εύκολα και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να ζητήσετε συμβουλές και σχόλια σχετικά με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον ιστότοπό σας στο Joomla, απλά μιλήστε με άλλους προγραμματιστές του Joomla στο φόρουμ και θα πάρετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Ισχυρό CMS

“Ισχυρό” είναι ένα επίθετο που χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει το Joomla επειδή υπάρχουν τόσες προσθήκες και δυνατότητες για να μετατρέψετε έναν απλό ιστότοπο σε ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, portfolio και πολλά άλλα!

Τελικές σκέψεις

Πιστεύω ότι το Joomla είναι το καλύτερο CMS στον κόσμο. Υπάρχουν άλλα CMS με τα οποία μπορείτε να εργαστείτε, αλλά το Joomla έχει πολλούς λόγους γιατί είναι η καλύτερη επιλογή. Επομένως, αν ψάχνετε ένα CMS για να χρησιμοποιήσετε, ελέγξτε τις δυνατότητες του CMS και συγκρίνετε τις με τις απαιτήσεις σας. Θα διαπιστώσετε ότι το Joomla έρχεται ατού σε τόσες πολλές περιπτώσεις! Χρειάζεστε και εσείς μια ιστοσελίδα με Joomla; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε μια προσφορά!

Ζητήστε προσφορά!

ΑΠΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

0
ΔΩΡΕΑΝ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ PORTAL

150
Εφάπαξ
  • Πλήρης Διαχείριση
  • Σας ανήκει 100%​
  • 1 γλώσσα
  • Responsive Design
  • Επεκτασιμότητα
  • 100% Custom σχεδιασμός
  • Έως 30 σελίδες
  • Φόρμα Επικοινωνίας

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

380
Εφάπαξ
  • Πλήρης Διαχείριση
  • Σας ανήκει 100%​
  • 1 γλώσσα
  • Responsive Design
  • Επεκτασιμότητα
  • 100% Custom σχεδιασμός
  • Έως 60 σελίδες
  • Φόρμα Επικοινωνίας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

780
Εφάπαξ
  • Πλήρης Διαχείριση
  • Σας ανήκει 100%​
  • 2 γλώσσες και άνω
  • Responsive Design
  • Επεκτασιμότητα
  • 100% Custom σχεδιασμός
  • Απεριόριστες σελίδες
  • Φόρμα Επικοινωνίας

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ