Ποιοι Είμαστε

Ιστοσελίδες με υψηλές προδιαγραφές

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

Πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής

Η Netking ξεκίνησε να αναπτύσσει ιστότοπους το 2004 και έχει εξελιχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη κατασκευής ιστοσελίδων για εταιρείες και επιχειρήσεις. Γνωρίζουμε ευρείες λύσεις που τροφοδοτούνται από τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις.

Βοηθώντας τους συνεργάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους βοηθάμε και εμάς να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Συνεργαζόμαστε για έναν κοινό στόχο και έχουμε κοινά συμφέροντα. Δουλεύουμε μαζί. Αναπτυσσόμαστε μαζί. Πιστεύουμε στην τελική ικανοποίηση του πελάτη και δεν αποφεύγουμε την επαναλειτουργία αν αυτό προσθέτει αξία στο έργο και είναι απολύτως απαραίτητο.

Αυξήστε τις απαιτήσεις σας με τη φαντασία σας και την τεχνολογική μας βοήθεια. Ενώστε τα χέρια μαζί μας και ας σας βοηθήσουμε να διερευνήσετε τις δυνατότητες σας. Ας κρατήσουμε εμείς το πινέλο ενώ εσείς ζωγραφίζατε το μέλλον!

Με την επιδεξιότητά μας στην τεχνολογία και την ανάπτυξη λογισμικού, δημιουργούμε ιστοσελίδες και eshop που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και χρήσιμη εμπειρία στους χρήστες. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και βέλτιστες πρακτικές για να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία, την ταχύτητα και την ασφάλεια των ιστοσελίδων και των eshop που κατασκευάζουμε.

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις. Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε επαγγελματική συμβουλευτική για να βελτιστοποιήσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, παρέχουμε υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι οι ιστοσελίδες και τα eshop παραμένουν λειτουργικά και ασφαλή. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να αναλάβουμε την ενημέρωση και τη διαχείριση των περιεχομένων σας, ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην πυρήνα της επιχείρησής σας.