5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιείτε βίντεο στο site σας

Σκεφτόσαστε τη χρήση βίντεο στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Λοιπόν, αν ναι, τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει! Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε γιατί το περιεχόμενο είναι επωφελές και πώς σας βοηθά να κάνετε εξαιρετικό περιεχόμενο. Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας αρχίσουμε.

1) Το περιεχόμενο σε βίντεο αποδίδει αποτελεσματικά

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το περιεχόμενο είναι η ραχοκοκαλιά του μάρκετινγκ. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα βίντεο που θα παρέχουν κάποια πραγματική αξία στους πελάτες σας. Πριν δημιουργήσετε ένα βίντεο σκεφτείτε τις απαντήσεις σας.

2) Το βίντεο ενισχύει την επιχείρησή σας

Το κύριο πλεονέκτημα της δημιουργίας του περιεχομένου σε βίντεο είναι ότι συμβάλλει στην επιτυχία της επιχείρησής. Αφού δείτε το βίντεο, ο δεσμός μεταξύ του πελάτη σας και εσάς γίνεται ισχυρότερος από ποτέ. Το περιεχόμενό σας είναι ο βασιλιάς. Οι πωλήσεις και οι δραστηριότητές σας εξαρτώνται από τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας. Αυτός ο μηχανισμός θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μερικές εκπληκτικές εικόνες για το επάγγελμά σας. Είτε είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων, επαγγελματίας προπονητής, δάσκαλος, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης επιχείρησης, έμπορος περιεχομένου, διαχειριστής κοινωνικών μέσων ή ίσως σε άλλο επάγγελμα.

3) Συμβάλλει στις πωλήσεις

Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η κατοχή ενός βίντεο ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας που προσφέρετε στους πελάτες σας θα αυξήσει τις πωλήσεις σας κατά 80%. Αυτό είναι υπέροχο.

Μια άλλη έρευνα έδειξε ότι το 74% των πελατών που παρακολούθησαν το προϊόν σας θα το αγοράσουν. Με το mysimpleshow, θα έχετε χιλιάδες πρότυπα βίντεο που θα ταιριάζουν στην επιχείρησή σας. Αν αυτά τα προσαρμοσμένα πρότυπα δεν ταιριάζουν με την εργασία σας, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί το mysimpleshow σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε τις εικόνες, τα κείμενα σας στο βίντεο. Μπορείτε να κάνετε το βίντεο πιο ενδιαφέρον προσθέτοντας το λογότυπο της εταιρείας σας ή τις ενιαίες προτάσεις που μεταφέρουν το όραμα ή τον στόχο της εταιρείας ή της επιχείρησής σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα σχόλια των πελατών σας στο βίντεο.

Εμείς οι άνθρωποι δίνουμε μεγαλύτερη προτίμηση στην παρακολούθηση ενός βίντεο παρά στην ανάγνωση περιεχομένου με τις ίδιες πληροφορίες. Ένα βίντεο είναι πιο φυσικό και απαιτεί πολύ λιγότερη προσπάθεια από την πλευρά μας. Ως εκ τούτου, μας αρέσουν οι πληροφορίες στην οπτική μορφή, έτσι το βίντεο είναι το καλύτερο εργαλείο για την πώληση των προϊόντων σας, των υπηρεσιών.

4) Το βίντεο προσφέρει εξαιρετική απόδοση

Σύμφωνα με την τελευταία μελέτη αγοράς, το 83% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων δήλωσε ότι το βίντεο τους είχε δώσει καλύτερες πωλήσεις. 

5) Το βίντεο θα σας ανεβάσει στο SEO

Εάν έχετε ένα βίντεο στον ιστότοπό σας δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το προϊόν τότε, οι πιθανότητες είναι ότι ο ιστότοπός σας θα κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης από ό, τι οι ανταγωνιστές σας.

Αυτό συμβαίνει λόγω των αλγορίθμων της Google. Η Google προτιμά περισσότερο το βίντεο και οι πιθανότητές σας είναι 53 φορές περισσότερες αν έχετε ενσωματωμένο βίντεο στον ιστότοπό σας. Αφού δημιουργήσετε ένα βίντεο, μπορείτε να το δημοσιεύσετε και να το μοιραστείτε με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter ή το Instagram.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *