Δημιουργία ιστοσελίδας με custom ή έτοιμο template;

Έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε την κατασκευή του site σας για την επιχείρησή σας; Μόλις αποφασίσετε να προχωρήσετε, ίσως να έχετε σκεφτεί… Ξεκινάω με ένα Custom site ή με ένα έτοιμο πρότυπο για τον ιστότοπό μου; Ποιο ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή μου; Ποιες είναι οι διαφορές;

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο θα ήταν να δημιουργήσετε έναν με WordPress και να εφαρμόσετε ένα πρότυπο που αγοράστηκε από το ThemeForest, το Template Monster. Αυτοί οι ιστότοποι παρέχουν ένα ευρύ φάσμα διαφόρων τύπων προτύπων.

Υπάρχουν επίσης υπηρεσίες όπως Wix ή Squarespace που παρέχουν επίσης ένα θέμα και σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε την ιστοσελίδα. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα πολύ γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί στις επιλογές που είναι διαθέσιμες για πιο περίπλοκες λειτουργίες, όπως φόρμες ή καταστήματα e-shop.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα πρότυπα και τα θέματα συνήθως έρχονται με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει πιο προσαρμόσιμη λειτουργία. Είναι πολύ πιθανό ότι θα πρέπει να αντικαταστήσετε το περιεχόμενο που θα βρείτε με το δικό σας. Θα μπορούσατε να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων για να υποστηριξει.

Μπορεί να τύχει άλλες επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν το ίδιο πρότυπο με εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα ξεχωρίζει τόσο πολύ.
Αυτό που βλέπετε σε κάποιο demo του θα είναι και αυτό που θα πάρετε.
Ορισμένα πρότυπα δεν είναι κατασκευασμένα ώστε να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης. Πρέπει να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

Οι custom ιστοσελίδες περιλαμβάνουν μια ομάδα προγραμματιστών πίσω από την επιχείρησή σας. Ξεκινά με μια δημιουργική διαδικασία για να καταλάβετε ποιος είναι ο στόχος σας, που θέλετε να φτάσετε.

Το SEO διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία κάθε ιστοτόπου. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται κατά την οικοδόμηση μιας ιστοσελίδας και δεν είναι όλα τα θέματα ικανά να συμμορφωθούν με αυτούς τους κανόνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι custom ιστοσελίδες είναι τόσο ανώτερες, ο προγραμματιστής είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει τον ιστότοπο κατά τη διάρκεια της δημιουργίας, επιτρέποντας στις μηχανές αναζήτησης να διαβάσουν κάθε σελίδα για να δώσουν στον τελικό χρήστη ένα πιο συναφές αποτέλεσμα, φυσικά καλύτερη κατάταξη.

Οι custom ιστοσελίδες τείνουν να διαρκούν περισσότερο από τα θέματα, επειδή όλα κατασκευάζονται και τροφοδοτούνται σε μια συγκεκριμένη επιχείρηση. Θα εξοικονομήσει χρόνο μακροπρόθεσμα, διότι όταν χτιστεί από το μηδέν είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμόσετε τον ιστότοπο για να εξασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας κάνει ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνει. Επιτρέπουν στον ιστότοπό σας να ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές (όπως τηλέφωνα, tablet, φορητοί υπολογιστές κ.λπ.) και προγράμματα περιήγησης.

Η ιστοσελίδα θα έχει ένα εντελώς μοναδικό σχεδιασμό που θα ενσωματώνει το branding της εταιρείας και θα βασίζεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Ο ιστότοπος δοκιμάζεται για να λειτουργεί σε όλα τα προγράμματα περιήγησης.
Ο ιστότοπος θα κατασκευαστεί ώστε να είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης.

Προσφέρουμε σύγχρονες, φιλικές προς το χρήστη λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προσφορά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *