Πώς να προσθέσετε κουμπιά κοινοποίησης στο WordPress site σας

sharedcountsmenuwordpress

Θέλετε να προσθέσετε κουμπιά κονοποίησης στο WordPress;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα για να δημιουργήσετε κίνηση και να φέρετε νέους χρήστες στον ιστότοπό σας. Ο απλούστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με την προσθήκη κουμπιών κοινοποίησης στις αναρτήσεις και σελίδες του WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να προσθέσετε εύκολα τα κουμπιά στο WordPress. Θα καλύψουμε μερικούς διαφορετικούς τρόπους για να το κάνετε αυτό, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά πάνω και κάτω από το περιεχόμενο μετά την δημοσίευση ή να δημιουργήσετε μια πλωτή μπάρα.

Πώς να προσθέσετε κουμπιά κοινής χρήσης στο WordPress – Εύκολος τρόπος

Γιατί πρέπει να προσθέσετε κουμπιά κοινοποιήσεων στο WordPress;
Η κοινωνική δικτύωση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σε απευθείας σύνδεση δραστηριότητες σήμερα. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του 2019, θα υπάρχουν περίπου 2,77 δισεκατομμύρια χρήστες κοινωνικών μέσων σε όλο τον κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το marketing των κοινωνικών μέσων είναι πλέον ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής ανάπτυξης κάθε επιχείρησης. Εάν θέλετε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες, τότε οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων είναι πολύ αποτελεσματικά.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν μοιράζεστε το περιεχόμενό σας στα προφίλ των δικών σας κοινωνικών μέσων, το tit φτάνει μόνο σε ένα περιορισμένο αριθμό δικών σας φίλων.

Ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης των ατόμων που δεν ακολουθούν την επιχείρησή σας στα κοινωνικά μέσα είναι η προσθήκη κουμπιών κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας.

Τα κουμπιά ζητούν από τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να μοιραστούν το περιεχόμενό σας στο χρονοδιάγραμμα των κοινωνικών μέσων. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε το περιεχόμενό σας από τους φίλους και τους πελάτες σας όπου μπορούν να προσθέσουν σχόλια, όπως και να το μοιραστούν ξανά.

Η προσθήκη κουμπιών κοινωνικής προβολής στον ιστότοπό σας μπορεί να σας βοηθήσει:

  • Να αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας
  • Αύξηση των κοινωνικών σας μέσων
  • Δημιουργήστε περισσότερους πελάτες και πωλήσεις

Ας δούμε πώς να προσθέσετε εύκολα κουμπιά κοινής χρήσης στο WordPress.

Προσθήκη κουμπιών κοινής χρήσης στο WordPress
Για αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσουμε την προσθήκη Shared Counts. Είναι το καλύτερο plugin για κοινωνικά μέσα στο WordPress που διατίθεται στην αγορά.

Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόσθετο, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τα κουμπιά κοινής χρήσης στις αναρτήσεις του WordPress και επίσης να εμφανίσετε τις μετρήσεις. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι βελτιστοποιημένο για απόδοση και δεν αργεί το site σας.

Σε αντίθεση με άλλα plugins, το Shared Counts χρησιμοποιεί μια μοναδική μέθοδο προσωρινής αποθήκευσης για να έχει ελάχιστη επίδραση στην ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπού σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή Shared Counts.

Αφού εγκαταστήσετε το plugin, θα πρέπει να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις »SharedCounts για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις.

sharedcountsmenuwordpress

Στη συνέχεια, πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Εμφάνιση” και να επιλέξετε τα κουμπιά κοινής χρήσης που θέλετε να εμφανίζονται. Από προεπιλογή, επιλέγονται τρία κουμπιά (Facebook, Twitter και Pinterest).

addsocialshareplatformssharedcounts

Μπορείτε να κάνετε κλικ στη λευκή περιοχή στο πεδίο για να προσθέσετε επιπλέον κουμπιά κοινής χρήσης που θέλετε.

selectsocialshareplatforms

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ κουμπιού κοινής χρήσης από το αναπτυσσόμενο μενού που ονομάζεται “Στυλ κουμπιού κοινής χρήσης”. Το plugin Shared Counts συνοδεύεται από 8 όμορφα στυλ κουμπιών.

sharedcountssharebuttonstyles

Μετά από αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε τη θέση του θέματος όπου θέλετε να εμφανίζονται τα κουμπιά κοινής χρήσης. Μπορείτε να επιλέξετε από 3 επιλογές που έχει: Πριν από το περιεχόμενο, μετά από το περιεχόμενο και πριν και μετά το περιεχόμενο.

themelocationforsharebuttons

Τέλος, πρέπει να επιλέξετε τους υποστηριζόμενους τύπους μηνυμάτων. Έχει “προεπιλογή” επιλεγμένο από προεπιλογή.

Εάν θέλετε να εμφανίσετε κουμπιά κοινής χρήσης στις σελίδες σας και σε άλλους τύπους δημοσιεύσεων, μπορείτε να επιλέξετε το πλαίσιο δίπλα στη σελίδα.

supportedposttypessharedcounts

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε θέση στον ιστότοπό σας για να δείτε τα κουμπιά κοινοποίησης.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *