25 themes του WordPress για το Crossfit

gymclub

Ψάχνετε για τα καλύτερα WordPress θέματα για ένα crossfit γυμναστήριο ή ιστοσελίδα φυσικής κατάστασης;

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των θεμάτων εκεί έξω, η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι αρκετά συντριπτική. Θα πρέπει να βρείτε ένα ισορροπημένο θέμα που έχει τα σωστά χαρακτηριστικά και την τέλεια εμφάνιση για μια ιστοσελίδα σχετική με την καταλληλότητα.

Σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα θέματα WordPress για ιστότοπους Crossfit, υγείας και φυσικής κατάστασης.

Δημιουργόντας μια ιστοσελίδα Crossfit χρησιμοποιώντας WordPress

Αν κοιτάξετε γύρω από την υγεία και τη βιομηχανία γυμναστικής, τότε θα παρατηρήσετε πολλές κορυφαίες μάρκες χρησιμοποιώντας το WordPress. Αυτό συμβαίνει επειδή το WordPress είναι εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στη χρήση.

Το WordPress είναι ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής ιστοσελίδων που τροφοδοτεί πάνω από το 34% όλων των ιστότοπων στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό τύπο WordPress. Συχνά οι άνθρωποι συγχέονται μεταξύ του WordPress.com και του WordPress.org. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το WordPress.org για να έχετε όλες τις δυνατότητες του WordPress.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε ένα Domain name και μια φιλοξενία για το site σας.

Μετά την αγορά φιλοξενίας, το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το WordPress.

Στη συνέχεια, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα θέμα WordPress. Επιλέξτε ένα θέμα από την λίστα μας παρακάτω και ακολουθήστε τις οδηγίες στο πώς να εγκαταστήσετε ένα θέμα WordPress.

Τώρα που είμαστε έτοιμοι, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα θέματα WordPress για ιστότοπους crossfit και fitness. Αυτή η λίστα περιέχει τόσο δωρεάν όσο και επι πληρωμή θέματα και όλα αυτά είναι mobile friendly.

1. OceanWP

gymclub

Το OceanWP είναι ένα WordPress theme γενικής χρήσης, που περιλαμβάνει ένα έτοιμο πρότυπο ιστότοπου για γυμναστήρια, ιστοσελίδες υγείας και φυσικής κατάστασης. Αρκετά εύκολο στη διαχείριση για να προσθέσετε εκπαιδευτές, κατηγορίες, τοποθεσίες και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης χώρο που σας επιτρέπει να παρουσιάζετε διαφορετικές κατηγορίες, εκπαιδευτικές συνεδρίες και πίνακες τιμολόγησης.

Η Τροποποίηση του θέματος είναι αρκετά εύκολη και έχει επίσης ένα πρόγραμμα εγκατάστασης περιεχομένου demo με 1 κλικ. Διαθέτει πολλές ευέλικτες επιλογές προσαρμογής για να ανεβάσετε το δικό σας λογότυπο, να επιλέξετε προσαρμοσμένα χρώματα ή να αλλάξετε γραμματοσειρές. Το OceanWP είναι έτοιμο και βελτιστοποιημένο και για ηλεκτρονικό κατάστημα.

2. Ultra Fitness

ultra fitness

Το Ultra Fitness είναι ένα σύγχρονο θέμα WordPress σχεδιασμένο ειδικά για επιχειρήσεις γυμναστικής, crossfit, υγείας. Έρχεται με ένα ενσωματωμένο τμήμα για την ένταξη, την κατάρτιση, τις ανέσεις και την εμφάνιση. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα χρονοδιαγράμματα, μαθήματα και εκπαιδευτικές συναντήσεις. Περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα δραστηριοτήτων όπου μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικές δραστηριότητες.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευέλικτο θέμα WordPress με τόνους επιλογών, πολλαπλές διατάξεις, προσαρμοσμένα widgets, sidebars και απεριόριστα χρώματα. Είναι έτοιμο για το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στον ιστότοπό σας.

3. Astra

astratheme

Το Astra είναι ένα δημοφιλές θέμα WordPress με πολλαπλά πρότυπα. Διαθέτει ένα ενσωματωμένο demo για μοντέρνα γυμναστήρια, crossfit και ιστοσελίδες γυμναστικής. Περιλαμβάνει τμήματα, βραβεία, εκπαίδευση, χρονοδιάγραμμα, τιμές, γκαλερί εικόνων και πολλά άλλα. Έχει πολλές επιλογές διάταξης που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μοναδική διάταξη αρχικής σελίδας ή εσωτερικές σελίδες. Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη, λειτουργεί καλά με τους κατασκευαστές σελίδων drag & drop όπως το Beaver Builder και το Elementor.

Είναι έτοιμη μετάφραση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πολύγλωσσων ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά πρόσθετα μετάφρασης. Υποστηρίζει επίσης το WooCommerce.

4. Landing

landing 1

To Landing είναι ένα σύγχρονο θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ιστότοπων μιας σελίδας. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και έρχεται με πολλές έτοιμες για χρήση σελίδες που μπορείτε να εγκαταστήσετε με ένα κλικ. Διαθέτει πολλαπλές μορφές κεφαλίδων, τμήμα συμβάντων, χαρτοφυλάκιο και υποστήριξη ηλεκτρονικού καταστήματος.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση του MailChimp, τον πίνακα επιλογών θέματος, parallax φόντο, φόντο βίντεο και το Themify Builder.

5. Sportify

sportify

Το θέμα Sportify WordPress συνοδεύεται από όλα όσα θα χρειαστείτε για το crossfit, το γυμναστήριο ή τον ιστότοπο φυσικής κατάστασης. Περιλαμβάνει ενσωματωμένες ενότητες για την εύκολη προσθήκη υπηρεσιών, μελών της ομάδας, ημερολογίου και πολλά άλλα. Όλα τα τμήματα έχουν όμορφα πρότυπα που μπορείτε εύκολα να τα προσαρμόσετε.

Περιλαμβάνει επίσης shortcodes για να προσθέσετε εύκολα τα διαδραστικά κουμπιά, πίνακες τιμολόγησης, περιεχόμενο με καρτέλες και πολλά άλλα. Η ρύθμιση των θεμάτων είναι αρκετά εύκολη με έναν απλούστερο πίνακα επιλογών θέματος. Φέρνει με ένα ισχυρό plugin slider και πλήρη υποστήριξη WooCommerce.

6. Wellness

wellness

Θέλετε να πείτε την ιστορία γυμναστικής σας μέσω διατροφής και φωτογραφίας; Προτείνουμε το Wellness. Πρόκειται για ένα όμορφα σχεδιασμένο θέμα WordPress με minimal σχεδιασμό και υπέροχες γκαλερί εικόνων. Περιλαμβάνει τμήματα για το χαρτοφυλάκιο, το χαρακτηρισμένο περιεχόμενο και τα προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επίσης προσαρμόζεται εξαιρετικά στις κινητές συσκευές. Έχει μια διαδικασία εγκατάστασης χωρίς ταλαιπωρία και περιλαμβάνει ακόμη έναν οδηγό ρύθμισης θέματος.

7. Energy

energy

To energy είναι ένα θέμα WordPress σχεδιασμένο ειδικά για γυμναστήρια crossfit, γυμναστήρια και αθλητικούς χώρους. Διαθέτει πλήκτρο πλήρους πλάτους στην αρχική σελίδα, ακολουθούμενο από το πιο σημαντικό περιεχόμενο.

Περιλαμβάνει δύο στυλ κεφαλίδας, πρότυπα σελίδων, φωτογραφίες και τμήμα blog. Σας επιτρέπει να επιλέξετε τα δικά σας χρώματα και να έχετε έναν εύχρηστο πίνακα επιλογών θεμάτων για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε.

8. Aspire

aspire

 

Το Aspire είναι ένα μοντέρνο και κομψό θέμα WordPress για γυμναστήρια, γυμναστήρια, crossfit και αθλητικές ιστοσελίδες. Διαθέτει μια όμορφα δημιουργημένη αρχική σελίδα με φόντο οπτικής πλήρους οθόνης κεφαλίδας. Προσφέρει ευέλικτες επιλογές για διαφορετικές διατάξεις, κεφαλίδες, πρότυπα και άλλα. Το θέμα αυτό είναι χτισμένο πάνω στο πλαίσιο του Genesis το οποίο το καθιστά ισχυρό.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνει την υποστήριξη WooCommerce, τις περιοχές widget, τα προσαρμοσμένα πρότυπα σελίδων, τις γκαλερί φωτογραφιών κλπ.

9. Hestia Pro

hestia pro

Το Hestia Pro είναι ένα εξαιρετικό θέμα πολλαπλών χρήσεων WordPress που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γυμναστήρια, γυμναστήρια και ιστοσελίδες υγείας. Φέρνει με ένα πλήκτρο ολικής απεικόνισης, ετοιμοπαράδοτο ηλεκτρονικό εμπόριο, ξεχωριστή σελίδα ιστολογίου. Αυτό το θέμα έχει αρχικές ενότητες για το περιεχόμενό σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πολύγλωσσων ιστοσελίδων και μπορεί εύκολα να μεταφραστεί.

Έρχεται με το δικό του σύνολο βοηθητικών πρόσθετων που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να προσθέσετε νέες λειτουργίες στον ιστότοπό σας. Είναι πλήρως συμβατό με κατασκευαστές σελίδων. Όλες οι επιλογές θέματος μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα προσαρμογής θεμάτων.

10. Divi

divi 1

Το Divi είναι ένα ισχυρό και κομψό θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία όλων των τύπων ιστοσελίδων. Έχει πολλαπλές έτοιμες διατάξεις και υποστήριξη του Divi Builder για να δημιουργήσετε τις δικές σας σελίδες. Η αρχική σελίδα διαθέτει ένα μοντέρνο σχέδιο με διαφορετικά τμήματα που εμφανίζονται στην οθόνη με παράλλαξη και εφέ κύλισης.

Περιλαμβάνει γκαλερί φωτογραφιών, εκδηλώσεις, χρονοδιαγράμματα και τμήμα. Αυτό το θέμα έχει προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία για ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, χαρακτηρισμένες αναρτήσεις και πολλά άλλα. Η Divi υποστηρίζει πλήρως το ηλεκτρονικό κατάστημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για τα προϊόντα γυμναστικής σας.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να βρείτε τα καλύτερα θέματα WordPress για crossfit, γυμναστήρια και ιστοσελίδες fitness.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *