Πώς να Απενεργοποιήσετε εύκολα WordPress Plugins (Οδηγός για αρχάριους)

deactivate plugin

Θέλετε να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε plugins στο WordPress; Ένα από τα σημαντικά πράγματα για τα plugins WordPress είναι ότι μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε προσωρινά απενεργοποιώντας τα. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε πλήρως τα plug-ins του WordPress απεγκαθιστώντας τα.

Ως αρχάριος του WordPress, πρέπει να ξέρετε πώς να απενεργοποιήσετε ένα ή όλα τα plugins του WordPress. Η εκμάθηση αυτή θα σας βοηθήσει με την αντιμετώπιση προβλημάτων και τον καθορισμό κοινών σφαλμάτων του WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τον τρόπο για να απενεργοποιήσετε εύκολα τα plugins του WordPress. Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα plugins στον ιστότοπό σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε ένα πρόσθετο WordPress

Ας ξεκινήσουμε με την απενεργοποίηση ενός μόνο plugin WordPress.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά ένα πρόσθετο WordPress, πρέπει απλά να επισκεφθείτε τη σελίδα Plugins »Installed Plugins μέσα στην περιοχή διαχείρισης του WordPress.

deactivate plugin

Από εδώ, πρέπει να εντοπίσετε το plugin WordPress που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Στη συνέχεια, μετακινήστε το ποντίκι σας στη σειρά του plugin και θα σας δείξει ένα κουμπί για να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη προσθήκη.

Κάνοντας κλικ θα απενεργοποιηθεί αμέσως το plugin.

Μόλις απενεργοποιήσετε το plugin, εξακολουθεί να παραμένει εγκατεστημένο στον ιστότοπό σας, αλλά το WordPress θα σταματήσει να το φορτώνει.

Αν θέλετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ξανά το plugin, τότε θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Ενεργοποίηση κάτω από αυτό.

Πώς να κάνετε μαζική απενεργοποίηση των πρόσθετων WordPress

Μερικές φορές ενδέχεται να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε όλα τα plugins του WordPress στον ιστότοπό σας για να αντιμετωπίσετε κάποιο προβλήματα. Αντί να απενεργοποιείτε ένα plugin κάθε φορά, το WordPress καθιστά εύκολη την απενεργοποίηση πολλαπλών ή όλων των plug-ins του WordPress γρήγορα.

Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα Plugins »Installed Plugins και ελέγξτε το πλαίσιο δίπλα από τα plugins που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε όλα τα plug-ins του WordPress, απλά επιλέξτε το πλαίσιο στην κορυφή για να επιλέξετε όλα τα πρόσθετα.

selectallplugins

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ‘Απενεργοποίηση’ από το αναπτυσσόμενο μενού ‘Μαζικές Ενέργειες’ και κάντε κλικ στο κουμπί ‘Εφαρμογή’.

bulk deactivate

Το WordPress θα απενεργοποιήσει τώρα όλα τα επιλεγμένα πρόσθετα.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε σωστά τα plugins του WordPress.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *