5 λόγοι που κάθε επιχείρηση χρειάζεται επαγγελματικό site

κατασκευή ιστοσελίδων

Έχετε μια επιχείρηση χωρίς site;

Κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους ενδέχεται να μην έχετε προχωρήσει στην κατασκευή ενός site για την επιχείρησή σας: “Δεν καταλαβαίνω από την τεχνολογία”, “είναι πολύ ακριβό”, “Δεν έχω το χρόνο” ή το περίφημο “Έχω αρκετή δουλειά και δεν το χρειάζομαι ». Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε τεχνολογικοί τύποι, η απόκτηση ενός επαγγελματικού site για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι φθηνή και εύκολη λύση για εσάς.

Ρίξτε μια ματιά… 81% των ανθρώπων ερευνούν μια επιχείρηση ή μια υπηρεσία στο Διαδίκτυο πριν λάβουν μια απόφαση αγοράς. Περίπου 25,92 εκατομμύρια άτομα που αναζητούν επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.

Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται ένα site; Διαβάστε παρακάτω…

1. Η ύπαρξη ενός site θα προσελκύσει νέους πελάτες στην επιχείρησή σας και θα φέρει περισσότερα χρήματα.

Μας αρέσει πολύ αυτό το στατιστικό, το αναφέρουμε δύο φορές: στην κατασκευη ιστοσελιδων το 81% των ανθρώπων ερευνούν μια επιχείρηση ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο πριν λάβουν μια απόφαση αγοράς. Εάν δεν διαθέτετε site, δεν έχετε καμία πιθανότητα να αποκτήσετε μερίδιο αυτής της αγοράς.

Ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι διαθέσιμος 24/7/365. Ένας ιστότοπος λειτουργεί ως “πάντα-ενεργός” επαγγελματικός σας σύμβουλος κατά τη διάρκεια και εκτός των ωρών γραφείου σας.

Οι ιστότοποι σάς βοηθούν να μετατρέψετε περισσότερες από τις υπάρχουσες παραπομπές σας, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν τη δική τους έρευνα.

2. Προσθέστε άμεση αξιοπιστία στην επιχείρησή σας απλά έχοντας ένα site.

Ο καταναλωτής του 21ου αιώνα είναι σκεπτικιστής. Στην πραγματικότητα, το 56% των ατόμων δήλωσαν ότι δεν θα εμπιστευτούν μια επιχείρηση χωρίς site. Έχοντας έναν καλό ιστότοπο ενισχύει άμεσα την αξιοπιστία σας ως νόμιμη επιχείρηση.

Ο αριθμός των πρώτων εμφανίσεων και οι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να κάνετε μια πολύ ισχυρή εντύπωση με μια καλά σχεδιασμένη εισαγωγή για την επιχείρησή σας.

Ένας ιστότοπος μπορεί να δείξει την εμπειρία σας και να πλασάρετε καλύτερα την επιχείρησή σας. Ένας ιστότοπος μπορεί να είναι το νούμερο ένα εργαλείο για να ξεχωρίζετε σε ένα πλήθος επιχειρήσεων.

3. Δεν είναι τόσο δύσκολο, ή τόσο ακριβό, όπως νομίζετε.

Δεν χρειάζεται να είστε έμπειροι στην τεχνολογία για να αποκτήσετε έναν ιστότοπο. Αρκετές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων έχουν πολύ απλές διαδικασίες εγγραφής που κάνουν τη διαδικασία γρήγορη και ανώδυνη για εσάς.

Μπορεί να είναι και πολύ οικονομικό. Οι ιστότοποι προσφέρουν καλύτερη απόδοση επένδυσης από οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης. Εάν σκοπεύετε να προβάλετε στην αγορά την επιχείρησή σας, ένας ιστότοπος πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

Με την πάροδο του χρόνου, η σχετικά χαμηλή επένδυση για την απόκτηση ενός ιστότοπου επιχείρησης θα αποφέρει κέρδη καθώς θα σας φέρει νέους πελάτες και χτίζοντας το brand σας.

4. Η κατοχή ενός ιστότοπου θα σας εξοικονομήσει χρόνο.

Είτε ανταλλάσσετε μηνύματα email πραγματοποιείτε κλήσεις ή στέλνετε προσφορές – η επικοινωνία με πιθανούς πελάτες απαιτεί χρόνο. Ο ιστότοπός σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, παρέχοντας απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις πελατών.

5. Τοποθετήστε τον εαυτό σας και μείνετε στον έλεγχο της επωνυμίας σας.

Ένας ιστότοπος λειτουργεί ως πλατφόρμα για τα μηνύματά σας και διαμορφώνει την online αντίληψη της επιχείρησής σας με τρόπο που τα social media δεν μπορούν να παρέχουν.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *