Πώς να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε το «Howdy Admin» στο WordPress (εύκολος τρόπος)

wordpress tips netking

Θέλετε να αλλάξετε ή να καταργήσετε τον χαιρετισμό «Howdy» που εμφανίζεται στη γραμμή διαχείρισης του WordPress μετά τη σύνδεση;

Πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν ποτέ αυτή τη λέξη στην πραγματική ζωή. Μπορεί να θέλετε να το αλλάξετε σε έναν χαιρετισμό που ακούγεται πιο οικείο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε το “Howdy Admin” με την πιο απλή λύση.

Γιατί να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε το «Howdy Admin»;

Κάθε φορά που ένας χρήστης συνδέεται στον πίνακα ελέγχου του στο WordPress, χαιρετίζεται από τη λέξη “Howdy”, ακολουθούμενη από το εμφανιζόμενο όνομα του.

Για παράδειγμα, αν ο John Smith συνδεόταν, τότε θα έβλεπε τις λέξεις «Howdy, John Smith» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

howdyadmin netking

Αυτός ο χαιρετισμός μπορεί να μην ακούγεται φυσικός σε ορισμένους χρήστες. Το «Howdy» είναι συντομογραφία για το «How do you do?», Αλλά πολλοί αγγλόφωνοι δεν χρησιμοποιούν ποτέ τη λέξη αυτή. Μπορεί να ακούγεται παράταιρο, ξεπερασμένο ή ακόμα και λίγο ενοχλητικό.

Ευτυχώς, μπορείτε να αλλάξετε τον χαιρετισμό σε κάτι που ακούγεται πιο οικείο, όπως Welcome, Hello, Hey ή Hi. Μπορείτε επίσης να το παραλείψετε εντελώς, οπότε θα δείτε απλώς το εμφανιζόμενο όνομα του χρήστη.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε το “Howdy Admin” και θα σας δείξουμε τον πιο απλό.

Κατάργηση του “Howdy Admin” χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο

Αρχικά, πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Admin Trim Interface.

Το πρόσθετο Admin Trim Interface σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε τις λειτουργίες που δεν χρειάζεστε από την περιοχή διαχειριστή του WordPress, συμπεριλαμβανομένου του χαιρετισμού “Howdy”. Μόλις το καταργήσετε, απλώς θα δείτε το όνομα χρήστη χωρίς χαιρετισμό.

Μόλις ενεργοποιήσετε το πρόσθετο, μεταβείτε στη σελίδα Εμφάνιση »Διαχείριση του διαχειριστή στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Εδώ θα δείτε τη λίστα με δέκα στοιχεία διεπαφής που μπορούν να κρυφτούν.

howdyadmintriminterface netking

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Απόκρυψη “Howdy” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών.

howdyhidehowdy netking

Όταν κοιτάξετε στο επάνω μέρος της οθόνης τώρα, θα παρατηρήσετε ότι ο χαιρετισμός «Howdy» έχει αφαιρεθεί.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *