Έχω μικρή επιχείρηση… Χρειάζομαι ιστοσελίδα;

footer bg

Η σύντομη απάντηση είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη ή πιο σημαντική στιγμή για να επενδύσετε σε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Ένας ιστότοπος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πλεονεκτημάτων για τις μικρές επιχειρήσεις, και τα περισσότερα από αυτά τα οφέλη αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, όπως ακριβώς το ίδιο το Διαδίκτυο.

Η μικρή #επιχείρησή σας χρειάζεται έναν #ιστότοπο; 10 λόγοι για τους οποίους η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι 🙌

Συγκεντρώσαμε δέκα από τα μεγαλύτερα οφέλη που μπορεί να λάβει η μικρή σας επιχείρηση ακόμα και από έναν απλό ιστότοπο.

Δέκα λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε έναν ιστότοπο για τη μικρή σας επιχείρηση

1. Ένας ιστότοπος σας κάνει να φαίνεστε επαγγελματίας

Το 84% των σημερινών καταναλωτών πιστεύει ότι ένας ιστότοπος κάνει την επιχείρησή σας πιο αξιόπιστη από εταιρείες που έχουν μόνο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ιστότοπός σας είναι επίσης το τέλειο μέρος για να επιδείξετε τυχόν επαγγελματικές πιστοποιήσεις ή βραβεία που έχει η επιχείρησή σας.

Πέρα από αυτό, η κατοχή του δικού σας ιστότοπου σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό email (π.χ. diana@yoursite.com) που προσθέτει ένα επίπεδο επαγγελματισμού σε όλη την αλληλογραφία σας, ειδικά εάν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε μια προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων π.χ. gmail ή yahoo

2. Ο ιστότοπός σας μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες μέσω της Google

Μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με το τρέχον μέγεθος της επιχείρησής σας, αλλά κάθε εταιρεία βιώνει κύκλο πελατών. Για να ενθαρρύνετε τη συνεχή επιτυχία, πρέπει να προσελκύσετε νέους πελάτες και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε είναι να κάνετε τον εαυτό σας ορατό στην Google.

Ένας καλά βελτιστοποιημένος ιστότοπος μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να καταταχθεί καλά για μια ποικιλία όρων αναζήτησης και να προσελκύσει μια σταθερή ροή νέων πελατών. Υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία SEO που διευκολύνουν τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας χωρίς προηγούμενη εκπαίδευση.

3. Μπορείτε να προβάλλετε ξεκάθαρα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Μπορείτε να δείξετε στους πιθανούς πελάτες τι θα λάβουν όταν συνεργαστούν μαζί σας, προβάλλοντας φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στον ιστότοπό σας.

4. Μπορείτε να εμφανίσετε τις κριτικές σας ευδιάκριτα στον ιστότοπό σας

Η εμφάνιση των κριτικών σας κάπου ευδιάκριτα στον ιστότοπό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε πόσο καλός επαγγελματίας είστε. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή προσωπικών κριτικών από πελάτες.

5. Ένας ιστότοπος μπορεί να ενθαρρύνει τους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας

Ένας ιστότοπος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να έχετε και να προβάλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας εύκολα διαθέσιμα σε πιθανούς πελάτες.

6. Μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με τους Χάρτες της Google, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να σας βρίσκουν πιο εύκολα

Ένας ιστότοπος σάς επιτρέπει να ενσωματώνετε χάρτες απευθείας στο site σας. Ένας ενσωματωμένος χάρτης διευκολύνει τα άτομα που δεν γνωρίζουν την περιοχή σας να βρουν την επιχείρησή σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για εσάς γιατί θα προσελκύσετε νέους πελάτες στον χώρο σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *